Een bruiloft met bijzondere bloemen

Op de mooiste dag van je leven geven bloemen de finishing touch. Floral Dance Art levert bruidswerk dat bij jou past.

Volgens de etiquette is het de bruidegom die het bruidsboeket uitzoekt en betaalt. Hij overhandigt het bruidsboeket op de dag van de bruiloft aan zijn aanstaande, wanneer hij haar op gaat halen in haar ouderlijk huis. Dit is natuurlijk een erg romantisch idee. In sommige gevallen gebeurt dit nog steeds, maar de bruid is steeds vaker zelf betrokken bij het uitzoeken van het bruidsboeket, zodat zij zeker weet dat het boeket aan haar wensen voldoet.

Tot aan de voltrekking van het huwelijk, draagt de bruid het bruidsboeket in haar rechterhand, daarna in de linker. Wanneer er ook in de kerk getrouwd wordt en deze kerkelijke inzegening als definitieve huwelijksvoltrekking gezien wordt, blijft de bruid het boeket tot aan deze voltrekking in de rechterhand dragen. Tijdens de huwelijksplechtigheden neemt een bruidsmeisje het bruidsboeket van de bruid over.

Tip: Willen jullie de etiquette volgens, maar wil je als bruid wel wat over je bruidsboeket te zeggen hebben? Geef dan duidelijk door aan je partner wat je wilt en vooral ook niet wil (vorm, kleur, soorten bloemen). Geef daarnaast in een gesloten envelop een foto en een stukje stof van de jurk mee voor mij als bloemist! Op deze manier kan er weinig mis gaan, maar wordt je toch verrast!

Voor jouw bruidsboeket zit Floral Dance Art boordevol ideen. Ook voor de fraaiste bloem aankleding van auto of koets, kerk en/of trouwzaal en corsages voor de familie. Romantisch, sjiek, natuurlijk, lieflijk, stoer, uitbundig of artistiek. Heb jij thema of een stijl in gedachte voor jullie speciale dag? Graag speel ik in op de persoonlijke wensen. En gaan evt. op locatie bezoek voor de juiste sfeerbepaling. FDA is fris, vernieuwend, creatief en bijzonder gastvrij!

Maak een afspraak en ontdek het bruidswerk wat precies bij jullie past.

Floral Dance Art maakt het waar. Al meer dan 10 jaar ervaring in bruidsbloemwerk!

Check https://www.facebook.com/FloralDanceArt/ voor meer foto's in de album 'bruidsbloemwerk'.....!

Neem contact op!

"Op de mooiste dag van je leven
geven bloemen de finishing touch"