Dinershow tijdens jubileum MD Meijel

dinsdag 31 oktober 2017 door Moniek Koopmans

Floral Dance Art heeft in het jubileum weekend van MD Meijel van 27 t/m 29 oktober een bloemenshow mogen verzorgen bij de Heere van Meijel. 

MD Meijel is een Majoretten & Dans vereniging. Deze vereniging bestaat inmiddels 40 jaren waarvan de dansgroep Let's do it! nu inmiddels 15 jaren bestaat. 

Zelf ben ik 20 jaren actief lid geweest binnen deze vereniging in zowel lesgeven, dansen en majoretten. 

Vanaf 2016 is Floral Dance Art hoofdsponsor van deze vereniging. Op deze manier wil ik deze mooie club een warm hart toedragen.

Dit jubileum is groots aangepakt en geweldig ontvangen door publiek. Floral Dance Art mocht naast vele andere optredens van zang en dans een optreden verzorgen met dans en bloemen. Geweldig om te doen. Het thema van de show was DISCO. Samen met Mara Op Het Veld, Eline Franssen en Monique Wijnen hebben we een florale saterday night fever op de planken gezet. Dankjewel voor jullie inzet! Het was geweldig!

MD Meijel, gefeliciteerd met dit jubileum!


Floral Dance Art

 

Moniek Koopmans

Moniek Koopmans is al 20 jaar werkzaam als bloemsierkunstenaar. "Het ene moment ben ik bezig met rouwbloemwerk, het andere moment sta ik voor de klas of geef ik een workshop. De spanning stijgt wanneer er weer een bloemenshow voor de deur staat!"

"MD Meijel bedankt!"