House of Cards tijdens Rozenfestival Lottum

zaterdag 23 juli 2011 door Moniek Koopmans

Wat was het een feest in 'The House of Cards'. “Rozen stelen de show”. Dit gebeurde letterlijk in 'Casino Florale'. De toeschouwer waande zich in de showwereld van het spel. Het straalde een hartverwarmende sfeer uit. Met vele rozen, veren, glamour en glitter beleefde het publiek de wereld van de showbizz van Las Vegas. Met een knipoog naar de showbizz van de Moulin Rouge gaven Erwin & Ger van de Florale Vormgevers uit Horst samen met Moniek Koopmans drie maal daags een wervelende show. 

Een geoliede machine in The House of Cards! Theatraal rozen paviljoen, licht/geluid, draaiboek, kostuums, ondergronden, bloemwerk, bloemen, attributen, ja, alles staat klaar voor de show. Zaterdagmorgen 10:30 uur, het is zover! Ger starte het licht & geluid en daarop volgde Erwin en Moniek op toneel. Wat was het spannend..... Floraal, dans, attributen, muziek en entertainment moeten op elkaar afgestemd zijn. De kop was eraf en door naar de volgende. De dagen volgenden vanzelf..... En inmiddels 20 shows gedraaid! 

Reacties waren overweldigend! Dit gaf energie en vertrouwen voor een volgende show.

Het was ge-wel-dig!

Bedankt publiek, Lottum en Florale Vormgevers.

Floral Dance Art

 

Moniek Koopmans

Moniek Koopmans is al ruim 15 jaar werkzaam als bloemsierkunstenaar. "Het ene moment ben ik bezig met rouwbloemwerk, het andere moment sta ik voor de klas of geef ik een workshop. De spanning stijgt wanneer er weer een bloemenshow voor de deur staat!"

"Geweldig feest in The House of Cards"