Kerstworkshop 2016

vrijdag 4 november 2016 door Moniek Koopmans

Meld je aan voor een leuke, gezellige en leerzame workshop. Je gaat zeker weten met een mooie creatie (door jou gemaakt) naar huis. 

Je kunt je online aanmelden. Klik op de button 'workshops - seizoensworkshop'! Tijdens de workshop maak je een sfeervolle schikking op een standaard. Hieronder staan twee voorbeelden. Iedereen is vrij om een eigen vormgeving te maken. 

De avond start om 19:30 uur en eindigt ongeveer om 22:00 uur. Gedurende de workshop krijg je een kop koffie/thee met wat lekkers...  

Tijdens deze avond leg ik alle technieken stapsgewijs uit. Ik draag zorg voor jouw kerstcreatie. Je gaat zeker weten met een mooi stuk naar huis! 

Mede door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs vind ik het prachtig om ons mooie vak uit te dragen. Dit doe ik met veel passie en plezier!

Ik hoop dat ik jou mag ontmoeten in de decembermaand....

Tot ziens!

Floral Dance Art

 

Moniek Koopmans

Moniek Koopmans is al 20 jaar werkzaam als bloemsierkunstenaar. "Het ene moment ben ik bezig met rouwbloemwerk, het andere moment sta ik voor de klas of geef ik een workshop. De spanning stijgt wanneer er weer een bloemenshow voor de deur staat!"

"Doe ook mee met een workshop!!"