Leslocatie Bloem Opleidingen

dinsdag 18 januari 2022 door Moniek Koopmans

Inspirerende leslocatie

Open jij de deur met ons naar een nieuwe toekomst als bloemist! Durf jij te kiezen voor een vak waarvan je misschien al jaren droomt... Wacht niet langer en pak NU je kans. Jij bent degene die dit in beweging kan zetten. En samen met ons kom je helemaal in de FLOW en laat het BLOEMENVIRUS (knipoog) je niet meer los! 

Je krijgt les op een plek waar de natuur heel dichtbij is. Het bos ligt aan je voeten. Je loopt erin en je mag er zelfs materialen uit halen om mee aan de slag te gaan. Onder de overkapping van 240 m2 drinken we met lekker weer koffie/thee. Daarnaast ligt het leslokaal. De oppervlakte is 320 m2, gevuld met fijne werktafels en een heerlijke ruimte om in te mogen werken. Kortom; thuiskomen op een unieke plek waarin je volop kan groeien en bloeien. Groeien in het bloemenvak maar zeker ook op persoonlijk vlak. Dit gaat samen... Tot ziens en wees welkom. 

Floral Dance Art

 

Moniek Koopmans

Moniek Koopmans is al 20 jaar werkzaam als bloemsierkunstenaar. "Het ene moment ben ik bezig met rouwbloemwerk, het andere moment sta ik voor de klas of geef ik een workshop. De spanning stijgt wanneer er weer een bloemenshow voor de deur staat!"

"Les locatie in de natuur"