Nieuw: Ontdek jezelf met bloemen

woensdag 31 augustus 2016 door Moniek Koopmans

Floral Dance Art heeft samen met Brick-method een workshop ontwikkeld waarin je jezelf en je type ontdekt met bloemen. Iedereen is anders, maar in die verschillen zitten overeenkomsten. In stijl, werk en denkwijze. Deze types hebben wij gekoppeld aan de eigenschappen van bloemen. 16 types, 16 bloemen. Het ontdekken van je type en je talenten is waardevol in je werk en in je leven. Ook is het superleuk om je type te herkennen in je bloemstuk en de manier waarop je die maakt.

WORKSHOP: JOUW TYPE, JOUW BLOEM

Voor de workshop begint, ontvang je een vragenlijst op je email. Deze vragenlijst in onderdeel van een erkende type methode, MBTI®. Je vult de vragenlijst thuis in, op je computer of tablet.

ontvang je profiel

ONTDEK JOUW TYPEPROFIEL

Je wordt ontvangen op de locatie. We beginnen met een korte introductie, koffie en thee. Je krijgt een korte, heldere uitleg over de type methodiek van Jitske. Zo ontdek je verschillen in type en stijl. Na de uitleg ontvang je jouw persoonlijke rapport. Dit is het type als resultaat van jouw vragenlijst.

jouw persoonlijke bloem

WAT IS JOUW BLOEM? EN WAAROM?

Jouw type is gekoppeld aan een bloem. Moniek legt uit waarom we deze bloem bij jouw type hebben gekozen. Ook krijg je uitleg over het maken van een bloemstuk. We hebben een pauze met koffie, thee, fris en iets lekkers.

Ontdek jezelf met bloemen

Ontdek jezelf met bloemen

MAAK JE EIGEN BLOEMSTUK

Je gaat vervolgens aan de slag om jouw eigen bloemstuk te maken. Jouw bloem is ruim aanwezig. Er is ook veel verschillend groen en bladmateriaal en verschillende bloemen. Kralen, schelpen, linten, je mag alles gebruiken. Jij maakt jouw bloemstuk zoals jij wil. Moniek en Jitske zijn beschikbaar om je vragen te beantwoorden.

Ontdek jezelf met bloemen

Ontdek jezelf met bloemenVOEG EEN BOODSCHAP TOE

Gaandeweg het maken van jouw bloemstuk krijg je een stuk boomschors. Hierop kan je een boodschap schrijven. Een woord of spreuk die in je opkomt of bij je bloemstuk past. Je kan er ook voor kiezen dit niet te doen of de boodschap te verstoppen in je bloemstuk.

Ontdek jezelf met bloemen

WAT HEB JE ONTDEKT IN JOUW BLOEMSTUK?

Wanneer iedereen zijn/haar bloemstuk heeft afgerond, verzamelen we de stukken. Je kan je ervaring delen, maar dat is geen must. Moniek en Jitske wijzen op de verschillen in de bloemstukken en hoe dit bij jouw type past.

JE NEEMT JE BLOEMSTUK MEE NAAR HUIS

We ronden af met een drankje. Je neemt je eigen bloemstuk mee naar huis. Met je eigen bloem en wat je allemaal hebt geleerd over je eigen type en andere typen.

Ontdek jezelf met bloemen

MELD JE NU AAN VOOR DE VOLGENDE ONTDEK JEZELF MET BLOEMEN WORKSHOP

Wij plannen regelmatig open workshops. Iedereen mag aansluiten. Je hebt geen (bloem)ervaring nodig. Je kan je ook met een groep inschrijven. Neem je vrienden, familie of collega’s mee op een unieke ervaring. Aan de open workshop kunnen in totaal 15 personen meedoen.

ontdek jezelf met bloemen

Je ontvangt na inschrijving een link naar de type vragenlijst. Die vul je online in en ontvangen wij graag uiterlijk 1 week van tevoren online ingevuld retour. Zo kunnen wij jouw bloem op tijd inkopen en heb je tijdens de workshop verse bloemen die passen bij jouw type.

Je hoeft verder niks voor te bereiden. De workshop begint om 2 uur ’s middags en duurt tot half 6. Pauze, koffie, thee en versnaperingen zijn inbegrepen.

Na de workshop neem je jouw persoonlijke type profielrapport, je eigen gemaakte bloemstuk en een leuke gadget met jouw bloem- en typebeschrijving mee naar huis.

De kosten van een open inschrijving workshop zijn € 99,95 per persoon, inclusief btw. Dit is inclusief je persoonlijke typeprofiel en de verse bloemen. Aanmelden voor woensdag 19 oktober.

Je kan je ook als groep of team een Ontdek jezelf met bloemen workshop inplannen. Neem contact met ons op voor het inplannen van jullie persoonlijke workshop.

Kijk ook op onze Facebook voor meer informatie, ervaringen en foto’s.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Ontdek jezelf met bloemen

“Echt apart om te ervaren hoeveel van mijn type en stijl terugkomen in mijn bloemstuk. Nu weet ik nog meer over waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe.” Ondernemer

“Wat mij zeer aanspreekt is de verbinding die gelegd wordt door Jitske en Moniek tussen de typering van je karakter en hoe dat tot uitdrukking komt in je bloemencreatie.” Peter

“Mooi hoe jullie elk stuk pakken en hoe je je jezelf ontdekt in je stuk.” Mandy

“De bloem zegt veel over mij. Herkenning.” Els

Floral Dance Art

 

Moniek Koopmans

Moniek Koopmans is al 20 jaar werkzaam als bloemsierkunstenaar. "Het ene moment ben ik bezig met rouwbloemwerk, het andere moment sta ik voor de klas of geef ik een workshop. De spanning stijgt wanneer er weer een bloemenshow voor de deur staat!"

"Bloemen spreken.
Ontdek jouw persoonlijke bloem
en ontdek jezelf met bloemen"