Rozenfeesten Lottum

donderdag 13 september 2018 door Moniek Koopmans

Op vrijdag 10 t/m maandag 13 augustus vonden de Rozenfeesten in Lottum plaats. Floral Dance Art i.s.m. Erwin Michielsen en Ger Hoebers brachten er samen  wervelende bloemenshow 'Celebrate the Rose'. 

In een uitbundig versierde circustent waarin de roos centraal stond hebben we het publiek meegenomen in circussferen. Een ouderwets circus waarin alles mogelijk is. Clownsacts, wilde dieren, honden, apen en vogels zijn allemaal op de catwalk geweest. Uiteindelijk smaakte dat naar meer... Dat hebben we gedaan door 'Heel Holland schikt' te presenteren. Koken met bloemen was heel gaaf! Van het voorgerecht tot hoofdgerecht en als kers op de taart was dat lekkere toetje. Zelf het publiek kon de uitdaging aan gaan om met chefkok Erwin en Moniek een gerecht mee te bereiden. Een verassende show waarbij kook-, bak- en vooral bloemsierkunst op een professionele werd geserveerd. In totaal zijn er 18 shows uitgevoerd. Het was geweldig om mee te maken. Dank-jullie-wel fijn publiek!  '

Floral Dance Art

 

Moniek Koopmans

Moniek Koopmans is al 20 jaar werkzaam als bloemsierkunstenaar. "Het ene moment ben ik bezig met rouwbloemwerk, het andere moment sta ik voor de klas of geef ik een workshop. De spanning stijgt wanneer er weer een bloemenshow voor de deur staat!"

"Celebrate the Rose"