Ga zelf aan de slag met bloemen

Elk seizoen geeft Floral Dance Art workshops. Gezellig een avond creatief bezig zijn met natuurlijke materialen in een sfeervolle ruimte. Werken met lang houdbare materialen. Een stuk waar je elk seizoen lang plezier van hebt. Het voorbeeld voor het kerst/winterstuk van 2016 volgt na de zomer. Meld je nu aan! Klik op de button ' Ik wil me aanmelden'. Als je vragen hebt kun je me altijd bellen of mailen. info@floraldanceart.nl  

Groetjes Moniek 

Workshop "Lente op een perentak' - 1 meter lang

De kosten bedragen 52,50 euro. Dit is inclusief een kop koffie/thee met wat lekkers. De basis is een bijzonder lange  perentak. Het geheel komt heel gaaf tot z'n recht op een lange eettafel, dressoir, tuintafel of kookeiland.  De tak is opgemaakt met vetplanten verpakt in jute, mos, Eucalyptus, Typha, Betula, kwarteleitjes, pepperberries, kleurrijke vaasjes, met tulpen, zuidewindlelie en Craspedia bollen. Boven de tak dansen er roze gevriesdroogde rozenblaadjes. De blaadjes zijn op draad gezet en zijn altijd houdbaar. 

De workshops vinden plaats op de Nederweerterdijk 7 in Meijel. 

info@floraldanceart.nl of 06-12538314.

Ps. Betaling via tikkie. Deze verstuur ik na aanmelding van de workshop! Mocht je geen tikkie hebben dan mag het bedrag contant betaald worden op de avond zelf. Dit graag melden na aanmelding! 

Na aanmelding ontvang je via whatsapp een bevestiging, als dit niet gebeurd app mij!

Superuitje: workshop met collega's of vrienden

undefined

Lijkt het jou gezellig om met je collega's of vriendinnen een workshop te komen volgen? Dat kan v.a. 9 personen het gehele jaar door. Ook leuk voor een vrijgezellenfeest.........!

Cursussen 

VAKVERDIEPING 
Vijf inspiratielessen voor de bloemist! Elke les wordt je opnieuw verrast door gemaakte themawerkstukken door Ria Derks en Moniek Koopmans. Op deze manier ga je met een hoop inspiratie en ideeën naar huis toe. Ook ga je zelf aan de slag met het thema in de les en wordt je begeleidt. Hiervoor neem je zelf de materialen mee naar de les. De lessen vinden plaats op een inspirerende, vrije & natuurlijke plek, waar je lekker jezelf mag zijn. Daardoor kun jij jezelf ontwikkelen op jouw eigen manier en beleef je echt een moment voor jezelf. Met passie voor ons mooie bloemenvak!!! Samen magie maken... Tevens ontvang je per thema een nieuwe lesbrief met uitleg over de opdracht. Deze ontvang je minimaal een week voor aanvang van de les. De volgende data staan nog gepland op de volgende donderdagavonden  in 2023. Van 19 uur tot 22 uur.   
Donderdag 16 februari; GROEN DOEN
Donderdag 30 maart; VOORJAARS INSPIRATIE
Donderdag 20 april; KLEUREN SPEKTAKEL
Kosten voor 5 lessen zijn 475 euro. Mocht je nu nog willen instappen kan dat zeker. Dan betaal je 95 euro per les. Je bent van harte welkom! Je ontvangt een factuur op je bedrijfsnaam of liever een tikkie voor aanvang van de les. 

 

Volwassenonderwijs en Vakverdieping voor bloemisten 

Wij geven volwassenonderwijs, dit is een 2 jarige vakopleiding tot bloemist. Je leert het vak van A tot Z. Vraag via de mail de folder aan. info@floraldanceart.nl
Daarnaast bieden wij vakverdieping voor bloemisten. Mail ons voor meer informatie. info@floraldanceart.nl

"Resultaat & gezelligheid in 1 avond!"