Ga zelf aan de slag met bloemen

Elk seizoen geeft Floral Dance Art workshops. Gezellig een avond creatief bezig zijn met natuurlijke materialen in een sfeervolle ruimte. Werken met lang houdbare materialen. Een stuk waar je elk seizoen lang plezier van hebt. Het voorbeeld voor het kerst/winterstuk van 2016 volgt na de zomer. Meld je nu aan! Klik op de button ' Ik wil me aanmelden'. Als je vragen hebt kun je me altijd bellen of mailen. info@floraldanceart.nl  

Groetjes Moniek 

Nieuw: Ontdek jezelf met bloemen

Floral Dance Art heeft samen met Brick-method een workshop ontwikkeld waarin je jezelf en je type ontdekt met bloemen. Iedereen is anders, maar in die verschillen zitten overeenkomsten. In stijl, werk en denkwijze. Deze types hebben wij gekoppeld aan de eigenschappen van bloemen. 16 types, 16 bloemen. Het ontdekken van je type en je talenten is waardevol in je werk en in je leven. Ook is het superleuk om je type te herkennen in je bloemstuk en de manier waarop je die maakt.

'NATUURLIJK KERST' workshop op de Nederweerterdijk 7 of Floral Dance Art komt met 'NATUURLIJK KERST' bij jou thuis!

Dit jaar is alles net even anders..! Er vinden hier kerstworkshops plaats. In een ruimte van 320 m2 kunnen wij coronaproof ieder een perfecte plaats geven. Mocht je je hierin niet prettig voelen dan komt Floral Dance Art bij jou thuis! Wij maken het pakket voor je klaar en thuis kun jij aan de slag! Via een QR code kom je op de juiste youtube pagina en leg ik alles in stappen voor je uit. Het pakket kan worden afgehaald op een afgesproken tijdstip. Ook bezorgen wij aan huis mocht het afhalen echt niet lukken, tegen een kleine vergoeding!

De kosten van de workshop of het workshop pakket bedragen 50 euro. Je creeert een zeer natuurlijke kerstcreatie op een standaard die je zelf maakt. Een creatie die lang kan blijven staan en waar je goed van kunt genieten. Er zit een glazen kerstbal in verwerkt die je met droogbloemen gaat vullen. Hoe leuk is dat in een tijd waarin droogbloemen helemaal hip zijn! Een creatie met vetplanten, natuurlijk dik touw, verschillende soorten mossen, Eucalyptus, coniferen. De hoogte van het stuk is ongeveer 40 cm en de breedte is 50 cm.

De workshops vinden plaats op de Nederweerterdijk 7 in Meijel.

info@floraldanceart.nl of 06-12538314.

Zie ik jou tijdens de workshop? Of kunnen wij jouw pakket klaarmaken voor de kerst?

Ps. Mochten de workshops door verdere verscherping van de corona maatregelen niet door gaan dan staat het pakket voor je klaar op de datum van jouw ingeplande workshop hier op de Nederweerterdijk 7 vanaf 19:30 uur. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn staat het pakket hier ook voor je klaar.

Oh en neem je mondkapje mee!

Superuitje: workshop met collega's of vrienden

undefined

Lijkt het jou gezellig om met je collega's of vriendinnen een workshop te komen volgen? Dat kan v.a. 9 personen het gehele jaar door. Ook leuk voor een vrijgezellenfeest.........!

Basis cursus bloemschikken

Ben jij een bloemliefhebber en wil jij tips & tricks leren over bloemschikken? Meld je aan voor een basiscursus! Drie lessen in het voor- en drie lessen in het najaar. De kosten voor deze cursus bedragen 240 euro.

Les 1 Leer je de techniek voor het binden van een boeket. Je maakt een bloemrijk boeket en een klein bladboeket. 

Les 2 Maak je een tafelschikking (schaal).

Les 3 Maak je een vaasschikking.

Les 4 Werk je met een thema 'Indian Summer'.

Les 5 Maak je een herfst-winter krans.

 Les 6  Maak je een guirlande.

Onder de button 'ik wil me aanmelden'! staan alle data vermeld van de cursus. Meld jezelf en je evt. partner(s) aan voor de eerste datum. Ik neem daarna z.s.m. contact met je op. 

De cursus is reeds van start gegaan!

Cursus bloemschikken voor gevorderden & verdieping

undefined

Wil jij nog meer te weten komen over het mooie bloemenvak? Wil je jou laten inspireren, ontwikkelen en nog meer verdiepen. Dan is een gevorderden of verdieping cursus zeker wat voor jou. 

Gevorderden cursus: 

Les 1 Maak je een bladboeket met verschillende vlecht-technieken. 

Les 2 Maak je een boeket met als basis een frame. 

Les 3 Schaalschikking met een attribuut/kado (gelegenheids bloemwerk).

Les 4 Maak je een Indian Summer krans met vlecht-technieken.

Les 5 Maak je een wand/deur decoratie herfst-winter sferen. 

Les 6 Maak je een winterarrangement in eigen stijl. 


Verdieping cursus:

Les 1 Maak je een eenzijdig langwerpig boeket met als basis een takken frame. 

Les 2 Vrijstaande constructie gemaakt van takken/hout opgemaakt met voorjaars materialen. 

 Les 3 Hangend mobiel object met rijgsels in zomerse sferen. 

 Les 4 Schaalschikking op groepen in warm kleurcontrast (nazomer-herfst)

Les 5 Werken binnen in een glazen vaas

Les 6 Werken om een vaas in winter-kerstsfeer. 

Als je wilt deelnemen of meer informatie wilt van de gevorderden of verdieping cursus mail naar: info@floraldanceart.nl

De cursussen zijn reeds van start gegaan...

"Resultaat & gezelligheid in 1 avond!"