'NATUURLIJK KERST' workshop op de Nederweerterdijk 7 of Floral Dance Art komt met 'NATUURLIJK KERST' bij jou thuis!

Dit jaar is alles net even anders..! Er vinden hier kerstworkshops plaats. In een ruimte van 320 m2 kunnen wij coronaproof ieder een perfecte plaats geven. Mocht je je hierin niet prettig voelen dan komt Floral Dance Art bij jou thuis! Wij maken het pakket voor je klaar en thuis kun jij aan de slag! Via een QR code kom je op de juiste youtube pagina en leg ik alles in stappen voor je uit. Het pakket kan worden afgehaald op een afgesproken tijdstip. Ook bezorgen wij aan huis mocht het afhalen echt niet lukken, tegen een kleine vergoeding!

De kosten van de workshop of het workshop pakket bedragen 50 euro. Je creeert een zeer natuurlijke kerstcreatie op een standaard die je zelf maakt. Een creatie die lang kan blijven staan en waar je goed van kunt genieten. Er zit een glazen kerstbal in verwerkt die je met droogbloemen gaat vullen. Hoe leuk is dat in een tijd waarin droogbloemen helemaal hip zijn! Een creatie met vetplanten, natuurlijk dik touw, verschillende soorten mossen, Eucalyptus, coniferen. De hoogte van het stuk is ongeveer 40 cm en de breedte is 50 cm.

De workshops vinden plaats op de Nederweerterdijk 7 in Meijel.

info@floraldanceart.nl of 06-12538314.

Zie ik jou tijdens de workshop? Of kunnen wij jouw pakket klaarmaken voor de kerst?

Ps. Mochten de workshops door verdere verscherping van de corona maatregelen niet door gaan dan staat het pakket voor je klaar op de datum van jouw ingeplande workshop hier op de Nederweerterdijk 7 vanaf 19:30 uur. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn staat het pakket hier ook voor je klaar.

Oh en neem je mondkapje mee!

 

Voor deze workshop zijn geen vaste dagen gepland.

Kun je aangeven wanneer je je workshop zou willen houden?

Het is belangrijk dat je alle gegevens invult.

Wat is je naam?
Wat is je telefoonnummer?
Wat is je e-mailadres?
Hoeveel personen wil je aanmelden?    Je gegevens worden verwerkt...