Over Moniek Koopmans

Moniek's acht blaadjes

  • Creatief in alle stijlen

  • Al meer dan 19 jaar ervaring

  • Maatwerk, alles is uniek

  • Persoonlijk contact

  • Huisbezoek voor rouwwerk

  • Passie voor bloemen & dans

  • Bloemwerk op bestelling

  • Altijd verse bloemen

Leuk dat je meer over mij wil weten! Ik ben Moniek Koopmans, bloemist & docent. Geboren in '83 en woonachtig aan de rand van de Peel, Meijel. Ik ben een allround bloemist/arrangeur. Je kunt bij me terecht voor het verzorgen van bruidswerk, rouwwerk, natuurlijke creaties, bloemenshows, advies, training op scholen, workshops en cursussen.

Floral & Dance

Floral Dance Art. Met zo’n naam kun je natuurlijk niet anders dan gek zijn op bloemen & dansen. Het maken van veldboeketten en dansen deed ik al van kinds af aan. Ik startte in 2002 mijn eigen zaak 'Bloemboetiek Moniek'. Dit deed ik naast mijn vakopleiding bloemschikken. Ik kon er geen genoeg van krijgen en bleef maar doorleren in het vak. Vervolgens ging ik naar de opleiding voor docent bloemsierkunst en plakte ik er mijn Proeve van Meesterschap aan vast. Een kroon op mijn werk. Zo is de naam Floral Dance Art in 2007 ontstaan.

Ervaring & opdrachtgevers

Ik ben een ervaren bloemist/arrangeur en docent. Vreugde & verdriet, een lach en een traan kom ik tijdens mijn werk veelal tegen. Mijn missie is om de taal van bloemen (floriografie) over te brengen. Dit door middel van bloemencreaties, bloemenshows, workshops, cursussen en opleidingen. De uitdaging ligt altijd weer bij de vragen; Hoe zorg je ervoor dat je de juiste boodschap overbrengt? Welke bloem geef je en welke kleur bloem kies je?

BLOEM OPLEIDINGEN: In november 2017 ben ik gestart met een scholing voor bloemisten en een vakscholing voor volwassenen. Deze lessen worden verzorgt binnen het Citaverde College. Geweldig om deze uitdaging met twee handen aan te grijpen...

Vrije tijd

Als Limburgse mag ik graag van het leven genieten. Samen met Roy en onze dochter Eva plukken wij de dag! We wandelen graag in de natuur en genieten al van een heerlijk koffie momentje samen. Wij zijn gek op het maken van verre & zonnige reizen, heerlijk ontspannen! Hier doe ik altijd veel inspiratie op en bij terugkomst zit ik vol energie en boordevol ideeën. Ik ben altijd bezig met bloemen! Is het niet in de tuin dan wel in huis. Ik geniet van lekker eten en drinken! Ook een avondje stappen vind ik heerlijk om te doen.

"Bloemen kunnen veel overbrengen, een wens of een lief gebaar. Je kunt er je gevoel mee tonen of gewoon zomaar...."