Over Moniek Koopmans

Moniek's acht blaadjes

  • Creatief in alle stijlen

  • Al meer dan 10 jaar ervaring

  • Maatwerk, alles is uniek

  • Persoonlijk contact

  • Huisbezoek voor rouwwerk

  • Passie voor bloemen & dans

  • Bloemwerk op bestelling

  • Altijd verse bloemen

Leuk dat je meer over mij wil weten! Ik ben Moniek Koopmans, bloemist & docent. Geboren in ’83 en woonachtig aan de rand van de Peel, Meijel. Ik ben een allround bloemist/arrangeur. Je kunt bij me terecht voor het verzorgen van bruidswerk, rouwwerk, natuurlijke creaties, bloemenshows, advies, training op scholen, workshops en cursussen.

Floral & Dance

Floral Dance Art. Met zo’n naam kun je natuurlijk niet anders dan gek zijn op bloemen & dansen. Het maken van veldboeketten en dansen deed ik al van kinds af aan. Ik startte in 2002 mijn eigen zaak ‘Bloemboetiek Moniek’. Dit deed ik naast mijn vakopleiding bloemschikken. Ik kon er geen genoeg van krijgen en bleef maar doorleren in het vak. Vervolgens ging ik naar de opleiding voor docent bloemsierkunst en plakte ik er mijn Proeve van Meesterschap aan vast. Een kroon op mijn werk. Zo is de naam Floral Dance Art in 2007 ontstaan.

Ervaring & opdrachtgevers

Ik ben een ervaren bloemist/arrangeur en freelance docent. Vreugde & verdriet, een lach en een traan kom ik tijdens mijn werk veelal tegen. Het verzorgen van bruidsbloemwerk en rouwbloemwerk brengen deze emoties met zich mee. Ook het lesgeven binnen het bloemenvak vind ik geweldig. Dit voer ik uit op scholen; Citaverde College, Helicon opleidingen, Stoas Hogeschool maar ook in mijn eigen zaak geef ik workshops & cursussen.

Vrije tijd

Als Limburgse mag ik graag van het leven genieten. Ik ben gek op het maken van verre & zonnige reizen samen met mijn vriend, heerlijk ontspannen! Hier doe ik altijd veel inspiratie op en bij terugkomst zit ik vol energie en boordevol ideeën. Ik ben altijd bezig met bloemen! Is het niet in de tuin dan wel in huis. Ik geniet van lekker eten en drinken! Ook een avondje stappen vind ik heerlijk om te doen.  

"Bloemen kunnen veel overbrengen, een wens of een lief gebaar. Je kunt er je gevoel mee tonen of gewoon zomaar...."